• home
 • video
 • pas verschenen

  Roma-coach na 5-2-nederlaag: "Ik blijf in onze kansen geloven"

  Di Francesco en Roma kreeg gisteren "klop" van Liverpool.

  Liverpool heeft AS Roma gisteren door de gehaktmolen gedraaid in de halve finales van de Champions League. "We bewezen al dat alles kan in voetbal", blijft Roma-coach Eusebio Di Francesco strijdvaardig.

  Di Francesco: "Zal niet zelfde match zijn als tegen Barça"

  AS Roma kreeg gisterenavond een oplawaai van Liverpool. Onder impuls van Mo Salah liep Liverpool 5-0 uit, Dzeko en Perotti milderden in de slotfase tot 5-2.

  Roma-coach Eusebio Di Francesco blijft ondanks die zware verliescijfers optimistisch: "In voetbal is alles mogelijk, dat hebben we al eens bewezen."

  Daarmee verwijst Di Francesco naar de 4-1-nederlaag die AS Roma tegen Barcelona nog ophaalde door thuis 3-0 te winnen in de kwartfinales

  "Tegen Liverpool zal het een andere match worden dan dat tegen Barcelona was", denkt Di Francesco. "Het zal natuurlijk niet gemakkelijk worden. Maar we willen met evenveel honger beginnen aan de match en terugvechten. Ik blijf geloven in onze kansen."

  "In terugmatch zullen jullie heel ander Roma zien"

  Over de match van gisterenavond was Di Francesco duidelijk. "Het lag niet aan ons systeem, want in de de eerste 20 minuten liep alles goed", zegt de Roma-coach.

  "Het grote probleem was dat we duels verloren en de lopende Liverpool-spelers slecht opvingen. We hebben het Liverpool zo te gemakkelijk gemaakt."

  "We hebben gisteren te veel ons kopje laten hangen en dat mag niet gebeuren. In de terugmatch (volgende week woensdag, red) zullen jullie een heel ander Roma zien."