• home
 • video
 • pas verschenen

  Licht aan het einde van de tunnel voor Najar, ook Onyekuru in actie

  Najar speelde vanavond weer een wedstrijd.

  Goed nieuws uit de ziekenboeg van Anderlecht: Andy Najar kon vanavond na een maandenlange revalidatie zijn rentree vieren bij de U21. Ook Henry Onyekuru verzamelde speelminuten.

  De U21 van Anderlecht stak gisteren al de titel op zak en speelt vanavond dus een galamatch tegen Lokeren. Met de terugkeer van Andy Najar en Henry Onyekuru had Anderlecht nog een extra reden om te vieren.

  De 25-jarige Najar heeft de voorbije jaren een abonnement in de lappenmand van Anderlecht. De Hondurees speelde in september - toen nog onder René Weiler - twee matchen, maar viel opnieuw uit met een blessure aan zijn hamstrings. Najar verscheen vanavond aan de aftrap.

  Ook Henry Onyekuru (20) mag dit seizoen dus nog op speelminuten rekenen. De Nigeriaan liep eind vorig jaar tegen Eupen een zware knieblessure op, maar de huurling van Everton lijkt dus zo goed als fit voor de eindspurt in de competitie. Vanavond viel hij 30 minuten voor tijd in en gaf hij een assist in de 4-1-zege.

  Foto's en tweets over de terugkeer van beide spelers: