• home
 • video
 • pas verschenen

  15-jarig tennistalent: "Dacht tot m'n 9e dat ik met Djokovic zou trouwen"

  Marta Kostjoek is amper 15 jaar, maar de Oekraïense staat al meer dan haar mannetje op het WTA-circuit. Op het toernooi van Stuttgart overleefde de kwalificatiespeelster de eerste ronde. Na haar zege tegen Antonia Lottner (6-4 en 6-1 na 1u19') gaf ze ook nog eens een ontwapenend interview.

  "Of ik mezelf verrast heb met deze overwinning? Neen, niet echt. Ik werk hier voor en ik weet dat ik op dit niveau kan spelen", vertelde Kostjoek.

  De journalist wilde nog weten wie haar idool was. "Ik heb niet echt een idool gehad. Maar ik hield wel van het spel van Novak Djokovic. Tot m'n 9e dacht ik dat hij mijn echtgenoot zou worden", lachte de tennisster. 

  Kijk hier naar de babbel met Kostjoek na haar zege