• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Napels viert zege tegen Juventus als kampioenenmatch

  Dries Mertens was onder de indruk van de Napoli-fans.

  Napoli heeft de Italiaanse titelstrijd razend spannend gemaakt met een 0-1-overwinning op het veld van leider Juventus. In Napels barstte een waar volksfeest los.

  In de 90e minuut brak Kalidou Koulibalu de strijd om de Scudetto helemaal open. Met een rake kopbal bracht hij Napoli tot op een punt van leider Juventus. Met nog verplaatsingen naar Inter en AS Roma wacht Juve nog een zware opdracht om een zevende titel op rij te veroveren.

  En dat beseften ze in Napels maar al te goed. Na het laatste fluitsignaal barstte de Italiaanse havenstad helemaal los. Supporters sprongen in fonteinen, de stad werd gehuld in blauwe rook en de spelersbus werd 's nachts onthaald door een waanzinnige meute fans.

  Feestgedruis barst los in Napels: