• home
 • video
 • pas verschenen

  Profeet De Cauwer voorspelde het: "Jungels wordt de man in de Ardennen"

  José De Cauwer wist dat Jungels deze week zou uithalen.

  Bob Jungels prijkte op bijna geen enkel favorietenlijstje van Luik-Bastenaken-Luik. Maar wel op dat van José De Cauwer. 5 weken geleden sprak hij profetische woorden voor de uitzending van Extra Time Koers.

  José De Cauwer had het eerder al eens aan het rechte eind. Onze cocommentator gaf Vincenzo Nibali voor Milaan-Sanremo als enige een ster.

  Enkele dagen na de Primavera deed De Cauwer een nóg straffere voorspelling. "Jungels wordt de man van de Ardennen", zei José, toen de redactie van Extra Time Koers polste naar zijn moment van de week.

  De Cauwer koos in die uitzending voor de knappe sprintvoorbereiding van Jungels tijdens de openingsrit van de Ronde van Catalonië. Hodeg maakte het berenwerk van Jungels af. Maar het kennersoog van De Cauwer had daar vooral gezien dat Jungels 5 weken later zou schitteren in Luik.

  De Cauwer kiest Jungels als moment in Extra Time Koers (21/03)

  Tweet van Jungels: