• home
 • video
 • pas verschenen

  Ochoa trekt zich niets aan van thuisreputatie Club Brugge: "It's like a home match"

  Ochoa spreekt zelfzeker zijn ploegmaats toe.

  Als u door het warme weer van afgelopen weekend enkele opvallende beelden uit het Belgische voetbal gemist hebt, kan u hier uw schade inhalen.

  Doelman Ochoa pept de troepen op voor de match, Carcela bidt op een goeie afloop

  Leuk beeld voor het begin van de topper tussen Club Brugge en Standard. De bezoekers uit Luik bereidden zich voor met een dubbel tafereel. Doelman Ochoa motiveerde zijn ploegmaats met de geruststellende woorden: "relax, relax, enjoy, dit is zoals thuis". Carcela leek er iets minder gerust op en bad in het midden van de groep.

  Bayat gelooft zijn ogen niet, Van Holsbeeck blijft kalm

  Het is geen geheim dat Herman Van Holsbeeck bevriend is met spelersmakelaar Mogi Bayat. Zaterdag woonde het duo de wedstrijd tussen Charleroi en Gent bij. Eerder waren ze ook al gespot bij Eupen-Antwerp. Bayat had duidelijk iets opmerkelijk gezien op zijn smartpone. Een herhaling van een spelfase? De tweet van Marc Coucke na de nederlaag van Anderlecht?

  Voor Van Holsbeeck bekendmaakt hoe zijn toekomst er uit zal zien, moet zijn vertrek bij Anderlecht worden afgehandeld. Maar dat Van Holsbeeck niet meteen uit het Belgische voetbal zal verdwijnen, is duidelijk.

  Boze Edmilson durft de hand van Sa Pinto niet te weigeren, wel van de rest

  Als zelfs de supporters van de tegenstander vreemd naar elkaar kijken bij je wissel, weet je als speler dat je een erg goede match hebt gespeeld. Edmilson was de uitblinker bij Standard tegen Club Brugge. Zijn lichaamstaal na zijn wissel in minuut 71 sprak boekdelen. Maar Sa Pinto haalde wel zijn gelijk met de late gelijkmaker van Cop.

  Verdediger Bronn werkt zich knap uit de nesten

  Wie zegt dat verdedigers enkel kunnen afbreken? Gent-speler Dylan Bronn bewees op een bepaald moment tegen Charleroi het tegendeel met een flukse "Zidane-beweging".