• home
 • video
 • pas verschenen

  4-4 in Brugge: Preud'homme en Sa Pinto lapten het Club al eens in 2006

  Duje Cop en Ali Lukunku: beide invallers smeerden Club Brugge een 4-4 aan.

  22 april 2018 leek even een kopie van 10 december 2006: ook toen gaf Club Brugge een voorsprong uit handen tegen Standard, ook toen eindigde het spektakel op 4-4 en ook toen was een invaller de boosdoener voor blauw-zwart. Geniet nog eens van de beelden van beide doelpuntenkermissen.

  2018: Duje Cop nekt leider Club Brugge in extra tijd

  2-0, 3-1, 4-3. Club Brugge kwam gisteren telkens op voorsprong tegen Standard, maar zag de Luikenaars in het absolute slot nog op gelijke hoogte komen. Duje Cop, die verrassend de plaats van uitblinker Junior Edmilson had ingenomen, profiteerde van de chaos bij een corner om de 4-4 binnen te prikken in de extra tijd.

  2006: Ali Lukunku veegt 4-1-achterstand nog uit

  Vier keer scoren tegen Standard en het toch nog uit handen geven. Het overkwam Club Brugge ook al eens in 2006. Dankzij mooie goals van Bosko Balaban, Elrio van Heerden en Salou Ibrahim leek Club bij 4-1 op weg naar de zege.

  Maar uitgerekend Michel Preud'homme stak Club Brugge een stok in de wielen. De Standard-coach zette zijn rood-witte luchtmacht in: Fellaini, Onyewu en invaller Lukunku kopten de 4-4 op het bord.

  Opvallend: de 2 coaches van gisteren waren er toen ook bij. Leko zat op de bank bij Brugge, Sa Pinto viel in de eerste helft in.