• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelpunt Carrasco levert slechts een punt op tegen Witsel

  Carrasco heeft zijn club nog altijd niet een zege kunnen schenken.

  Yannick Carrasco (Dalian Yifang) en Axel Witsel (Tianjin Quanjian) hebben 1-1 gelijkgespeeld op de zevende speeldag van de Chinese Super League. Carrasco trof raak vanaf de strafschopstip. Dalian Yifang wacht nog altijd op een eerste zege.

  De wedstrijd werd beslist vanaf de strafschopstip. De Fransman Anthony Modeste bracht Tianjin Quanjian in de zesde minuut op voorsprong met een penalty. Carrasco maakte vlak voor rust gelijk op dezelfde manier. Net als Carrasco stond ook Axel Witsel de hele wedstrijd op het veld.

  Na zeven wedstrijden is Tianjin Quanjian voorlopig negende in de stand met acht punten, Dalian Yifang behoudt de rode lantaarn met drie punten. Carrasco en co. wachten nog steeds op een eerste overwinning.