meest recent

za 21 april 2018 21:14
Na zijn goal loopt Laurent Ciman meteen naar de bank.
Laurent Ciman is in de Amerikaanse voetbalcompetitie een eerste keer teruggekeerd naar zijn ex-team Montréal Impact. Hij maakte er zijn eerste doelpunt voor Los Angeles FC. De Rode Duivel vuurde een raket in de kruising af.

Het puike doelpunt van Ciman:

Laurent Ciman gaat halverwege de eerste helft achter een vrije trap staan. De 32-jarige verdediger haalt verwoestend uit. Hij trekt een streep van ver buiten de grote rechthoek.

Van 3-1 naar 3-5

Los Angeles FC won met 5-3 op het terrein van Montréal. Bij de rust stonden de bezoekers 3-1 achter. Laurent Ciman maakte het eerste doelpunt voor LA FC. Montréal moest een uur met z'n tienen voetballen na een rode kaart voor verdediger Cabrera.