• home
 • video
 • pas verschenen

  Jali verlaat KVO en stapt zo snel mogelijk op vliegtuig naar Zuid-Afrika

  Jali kwam al een tijdje niet meer in actie door een knieblessure.

  Het contract tussen Oostende en middenvelder Jali werd met onmiddellijke ingang verbroken. Dat gebeurde in onderling overleg. De Zuid-Afrikaan, die al een tijdje out is met een knieblessure, wil terugkeren naar zijn geboorteland.

  Andile Jali verliet in januari 2014 zijn Zuid-Afrikaanse club Orlando Pirates en koos voor een avontuur aan de Belgische kust. De verdedigende middenvelder speelde meer dan 100 wedstrijden voor KV Oostende.

  Enkele weken geleden viel hij uit met een knieblessure. De kans dat hij dit seizoen nog in actie zou kunnen komen, was sowieso klein. Het contract van Jali liep bovendien op het einde van het seizoen af, maar de club en de speler hebben nu beslist om nog sneller uit elkaar te gaan.

  Jali keert zo snel mogelijk terug naar Zuid-Afrika. "We bedanken Jali voor zijn 4,5 jaren bij KVO en wensen hem veel succes toe in zijn geboorteland", klinkt het op de clubwebsite.