• home
 • video
 • pas verschenen

  "Iedereen die droomde van mirakel, zullen we moeten ontgoochelen"

  Hein Vanhaezebrouck: "Jammer dat we niet beloond worden."

  Hein Vanhaezebrouck lijkt na de nederlaag bij Standard de handdoek in de ring te werpen voor de titel. "Ik verwacht dat Club wint van Charleroi. En ik zie ons geen 7 punten goedmaken met verplaatsingen naar Gent en Brugge", zegt de trainer van Anderlecht.

  "Jammer dat we niet beloond worden voor goeie evolutie"

  Anderlecht kreeg bij Standard niet wat het verdiende volgens Hein Vanhaezebrouck. "Het spel was goed, maar er was één minpunt: we scoren niet genoeg. We hadden hier altijd een punt verdiend", zegt de coach van Anderlecht. "Deze nederlaag had niet gehoeven, maar efficiëntie is zo belangrijk in Play-off I."

  Er zit wel een opgaande lijn in het spel van Anderlecht. "Daarom is het jammer dat we geen punten pakken. Het is jammer dat je niet beloond wordt voor die goeie evolutie."

  "Want dan moet je weer op het mentale gaan werken en snel recupereren want zaterdag wacht Genk al. Het wordt weer afwachten hoeveel mannen we verliezen, want vandaag waren er ook enkele spelers niet goed gerecupereerd. En dan zie je dat de spoeling dun is."

  "Ik verwacht dat Club wint en 7 punten zie ik ons niet goedmaken"

  Anderlecht zal na 4 speeldagen in Play-off I tweede staan. "We komen van ver en doen het stap per stap. Maar alle mensen die droomden van een mirakel, zullen we jammer genoeg moeten ontgoochelen."

  "Het zou voor mij al een ongelooflijke prestatie zijn als we eindigen op de plaats die we nu staan. Na alle miserie en problemen die we gehad hebben."

  Gooit Vanhaezebrouck al de handdoek? "Dat is natuurlijk afhankelijk van het resultaat van Club-Charleroi, maar ik verwacht dat Club wint en dan is de kloof 7 punten."

  "Met nog verplaatsingen naar Gent en Brugge zie ik ons geen 7 punten goedmaken of we moeten gaan winnen in Gent en Brugge. Zo eenvoudig is dat nu ook weer niet."