• home
  • video
  • pas verschenen

    Plezier op de bank: Goffin en dubbelpartner Dimitrov krijgen slappe lach

    David Goffin is duidelijk blij dat hij weer op de tennisbaan staat. Hij waagt zich in Monte Carlo samen met Grigor Dimitrov ook aan het dubbelspel. Als tegenstander was de Bulgaar al 5 van de 6 keer te sterk voor onze landgenoot, maar als ze samenspelen is er van rivaliteit duidelijk geen sprake.

    De comeback van Goffin is tot nu toe een succes. In het enkelspel staat hij in de 1/8e finales in Monte Carlo en aan de zijde van de Bulgaar Grigor Dimitrov plaatste hij zich ook voor de kwartfinales in het dubbelspel.

    Het klikt niet alleen op de baan tussen de twee tennissers. Tijdens de rustpauzes grapten ze er op los. Het leverde een ontwapenende video op van Goffin die de slappe lach krijgt.