• home
 • video
 • pas verschenen

  Speler wordt vervangen, valt trainer aan en krijgt rood

  De stoppen sloegen door bij de Braziliaan

  Vroeg in de wedstrijd gewisseld worden, daar wordt een voetballer niet vrolijk van. Ook Thiago dos Santos niet. De Braziliaan werd na een halfuur vervangen en ging daarna zijn frustraties uitwerken op zijn trainer.

  Veel animo gisteren tijdens de partij tussen Sport Boys en Nacional Potosi in de Boliviaanse Primera Division. Na amper 32 minuten en bij een 0-0-stand werd Potosi-speler Thiago dos Santos naar de kant gehaald, dik tegen zijn zin. Die kon de beslissing van zijn trainer niet appreciëren en besliste uiteindelijk om “verhaal” te halen bij de man.

  De middenvelder kreeg uiteindelijk een rode kaart en ziet een mogelijke schorsing van zes maanden tot een jaar tegemoet, afhankelijk van het rapport van de ref. Achteraf excuseerde de speler zich wel uitdrukkelijk voor zijn gedrag.

  Zijn club verloor de wedstrijd uiteindelijk met 4-0.