• home
 • video
 • pas verschenen

  Seizoen afgelopen voor Batshuayi, maar nog hoop voor WK

  Batshuayi liep tegen S

  Michy Batshuayi heeft een zware enkelblessure opgelopen en komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor Borussia Dortmund. Volgens de club is het WK nog haalbaar, maar het wordt een race tegen de tijd.

  In slotminuten van de Rivierderby tegen Schalke 04 sloeg het noodlot toe voor Michy Batshuayi. Na een pittige tackle van Stambouli werd hij op een brancard van het veld gedragen. "Laat ons hopen dat het minder erg is dan het eruit zag", zei  Dortmund-trainer Peter Stöger nog.

  Maar het verdict is zwaar: een enkelblessure, die de Rode Duivel waarschijnlijk voor de rest van het seizoen aan de kant houdt. "Een deelname aan het WK in Rusland is nog mogelijk", klink het bij Dortmund. Maar met de openingswedstrijd over twee maanden wordt het een race tegen de klok om de spits speelklaar te krijgen.

  "Het is geen goed nieuws", schrijft Batshuayi op Twitter. "Mijn seizoen is waarschijnlijk voorbij en ik kan Dortmund niet terugbetalen voor het vertrouwen. Bedankt voor alle steun."

  Tweets: