• home
 • video
 • pas verschenen

  Het geheim achter de zege van Standard: infiltratie van Carcela

  De Video Assistant Referee was (opnieuw) het gespreksonderwerp van de afgelopen speeldag. Gelukkig waren er ook leukere onderwerpen om uw voetbalgesprekken van vandaag te stofferen. Een overzicht.

  Carcela verstoort motivatiespeech van AA Gent

  Standard rekent in de Play-offs op Medhi Carcela om het verschil te maken. Tegen AA Gent lukte dat niet, al deed de middenvelder er wel alles aan. Tijdens de rust verstoorde hij het motivatiemomentje van de bezoekers door zich tussen de Gent-spelers te nestelen. Thomas Foket en Birger Verstraete zagen er gelukkig de humor van in.

  Messoudi gooit bal op het hoofd van Van Damme

  In Antwerpen draaide de match tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk veel minder om het voetbal, dan om de rivaliteit om de "Ploeg van 't Stad te zijn". Op het veld illustreerde Mohamed Messoudi de rivaliteit met een onnodige, maar uiterst goed gemikte bal op het hoofd van Jelle Van Damme.

  Antwerpsupporter amuseert zich met opblaaspop

  In de tribunes van de Bosuil draaide de Antwerpse derby vooral om het jennen van de supporters van de tegenpartij. Enkele fans lieten zich daarbij volledig gaan.

  Owusu wordt letterlijk op handen gedragen

  William Owusu was met twee doelpunten de held van de derby in Antwerpen. Hij werd dan ook letterlijk op handen gedragen na de match. Een standbeeld hoeft niet voor de bescheiden Ghanees, dat vertelde hij achteraf aan Sportweeekend. 

  Frank Boeckx beleeft topper tussen de fans

  Doelman Frank Boeckx zat niet in de Anderlecht-selectie voor de topper tegen Club Brugge. Boeckx is geblesseerd. Hij verdedigde de kleuren van Anderlecht wel in de tribunes, als aanjager van de fans.