• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar zal over een "kleine maand" opnieuw fit zijn

  Neymar staat sinds eind februari langs de kant.

  PSG-vedette Neymar heeft op het Braziliaanse tv-station Globo TV laten weten nog "een kleine maand out te zijn". De Braziliaanse spits werd 6 weken geleden geopereerd aan zijn rechtervoet.

  "De blessure herstelt goed"

  "Ik heb nog een kleine maand nodig, maar de blessure herstelt goed", legde Neymar uit in een kort fragment op Globo TV. Ook PSG-coach Unai Emery verklaarde eerder al dat de terugkeer van de Braziliaanse superster minder lang dan eerst gedacht op zich zal laten wachten.

  Neymar verstuikte eind februari zijn rechterenkel in de met 3-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Olympique Marseille. De Braziliaan brak daarbij een middenvoetsbeentje en ging onder het mes in eigen land. Aanvankelijk werd gedacht dat de spits zo'n 3 maanden langs de kant zou staan.