• home
 • video
 • pas verschenen

  Gekke Sagan steelt de show bij zijn supportersclub

  Zien we de lassobeweging bij een nieuwe overwinning van de wereldkampioen?

  Dat Peter Sagan behalve een klasbak op de fiets ook een entertainer is, dat wisten we al. Dat bewees hij gisteren nogmaals tijdens een bezoek aan zijn supportersclub in Bredene. Dansen, moonwalken, zijn tattoos tonen, pintjes tappen: hij deed het allemaal.

  De wereldkampioen had beloofd dat, als hij dit jaar de Ronde of Parijs-Roubaix zou winnen, hij zijn supportersclub in de kustgemeente een bezoekje zou brengen. En zo geschiedde. Een volksfeest werd opgetrokken voor de Slovaak, die er duidelijk zin in had.

  Op de tonen van "Kom pak je lasso maar" van De Dikdakkers gaf Sagan zich helemaal. Zien we binnenkort de lassobeweging bij een nieuwe overwinning van de wereldkampioen?

  Krijgen we een opvolger voor "Let’s dance"?