• home
 • video
 • pas verschenen

  China heeft Carrasco en vriendin meer te bieden dan voetbal alleen

  Carrasco en z'n vriendin genieten van een uitstap naar de Chinese Muur.

  Zaterdag moet hij weer aan de bak in de Chinese competitie met Dalian Yifang, maar gisteren was het even quality time voor Yannick Carrasco en z'n vriendin Noémie Happart. De Chinese Muur kan hij alvast van zijn lijstje schrappen.

  Sportief gaat het Carrasco voorlopig niet voor de wind in China. Met z'n team Dalian Yifang bengelt hij na 5 speeldagen helemaal onderaan met slechts 2 punten. Ook z'n persoonlijke statistieken zijn wat magertjes met 1 doelpunt en 1 assist.

  Tijd dus om de gedachten even te verzetten en dus trokken Carrasco en z'n vriendin erop uit voor een tocht op de Chinese muur. Zaterdag staat de Rode Duivel normaal gezien weer op de grasmat. Dalain Yifang neemt het dan op tegen Shandong Luneng, de nummer 5 in de stand.