• home
 • video
 • pas verschenen

  Mulder: "Bayat? Wat een ijdeltuit. Die moet beschermd worden"

  Louwagie: "Ik vind Bayat een goede makelaar. Maar hij komt te veel in de pers"

  Is de invloed van makelaars te groot in het Belgische voetbal? Het was gisteren één van de onderwerpen in Extra Time. Michel Louwagie en Jan Mulder discussiëren.

  Herman Van Holsbeeck werd wel eens verweten dat hij te veel samenwerkte met Mogi Bayat. Michel Louwagie reageert in Extra Time. "Ik vind Bayat een goeie makelaar. Hij kent zijn vak. Er zijn tegenwoordig zoveel makelaars dat je het kaf van het koren moet scheiden. Als CEO van een grote club kan je niet met al die makelaars samenwerken. Dat bestaat niet. Er zijn zoveel makelaars. Dat is tijdverlies."

  "Je moet schiften en met een aantal makelaar werken. Bij Gent zijn dat er 7 of 8. Naast Bayat zijn er uiteraard nog andere. We kennen die ook goed. Sommige zijn administratief sterker, anderen dan weer sporttechnisch sterker. Je moet een goede mix vinden. Ik vind wel dat Bayat veel te veel in de pers komt en dat heb ik hem ook al gezegd."

  Jan Mulder is geen fan van Bayat. "Wat een ijdeltuit. Die man moet beschermd worden."

  "Bayat komt te veel in de pers"