• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem haalt met Demir en Faik twee versterkingen op één dag

  Hicham Faik is voor Zulte Waregem de tweede versterking voor volgend seizoen.

  Zulte Waregem laat er geen gras over groeien. Essevee rondde vandaag twee transfers af. Verdediger Erdin Demir en middenvelder Hicham Faik tekenden een contract voor drie seizoenen.

  Vorige week tekende de 24-jarige Zwitserse centrale verdediger Marco Bürki een contract voor drie jaar bij Zulte Waregem. Vandaag pakt Essevee uit met twee nieuwe spelers die de komende drie seizoenen in het Regenboogstadion zullen spelen.

  Erdin Demir verlaat Waasland-Beveren. "Ik heb er drie fantastische jaren achter de rug. Mijn contract liep af en ik stond open voor een nieuwe uitdaging", zegt de 28-jarige linkspoot.

  "Ik ken Zulte Waregem en de filosofie van zijn trainer: attractief, aanvallend voetbal met vleugelverdedigers die hoog druk zetten. Ik ben vereerd dat een club als Essevee kwam aankloppen. Ik had een goed onderhoud met Francky Dury en zag dat er enorm professioneel wordt gewerkt in een fantastisch trainingscomplex."

  Hicham Faik (25) is een middenvelder die overkomt van Excelsior Rotterdam. "Zulte Waregem is een stapje hogerop en deze kans zal ik met beide handen grijpen", zegt de Nederlander.