• home
 • video
 • pas verschenen

  Torres zegt Atletico na dit seizoen "adios" en zoekt nieuwe club

  Torres scoorde dit seizoen 2 keer in de Primera Division.

  Atletico Madrid neemt volgend seizoen afscheid van clubmonument Fernando Torres (34). "Ik dacht nochtans altijd dat ik mijn carrière bij Atletico zou afsluiten", reageert Torres.

  Torres: "Door omstandigheden beste optie"

  Fernando Torres is kind aan huis bij Atletico Madrid. De Spaanse spits kreeg zijn opleiding bij de stadsrivaal van Real en verdiende van 2001 tot en met 2007 ook zijn strepen bij de hoofdmacht van Atletico.

  Na passages bij Liverpool, Chelsea en AC Milan keerde Torres 3 jaar geleden terug naar Atletico. Nu zal hij voor de 2e keer afscheid nemen van de fans.

  "Dit is mijn laatste seizoen bij Atletico", zegt Torres. "Het was geen gemakkelijke beslissing, maar door omstandigheden wel de beste optie."

  "Ik vind het nodig om dat nieuws mee te delen aan de fans. Zij hebben me enorm veel steun gegeven, en ik hoop dat ze mij dit seizoen nog blijven steunen."

  "Fysiek en mentaal nog te goed om te stoppen"

  Torres was liever de Spaanse club trouw gebleven. "Het is moeilijk om voor de 2e keer afscheid te nemen, want ik dacht altijd dat ik bij Atletico mijn carrière zou afsluiten."

  "Ik voel me fysiek en mentaal nog in orde om te blijven voetballen en ik zal op zoek gaan naar een nieuwe club", besluit Torres.

  Zoekt de 34-jarige Torres zijn geluk in exotische oorden? Vorig jaar trokken er al enkele Chinese en Mexicaanse clubs aan zijn mouw.