• home
 • video
 • pas verschenen

  Hermans mag zijn valiezen beginnen te maken voor Giro-start in Israël

  Hermans werd 16e in Catalonië en 14e in de Ruta de Sol.

  Israel Cycling Academy heeft zijn eerste 3 tickets verdeeld voor de Giro. Onze landgenoot Ben Hermans is een van de gelukkigen.

  Ben Hermans (31e) ruilde dit seizoen BMC voor Israel Cycling Academy. Een opvallende overstap, maar onze landgenoot is wel al zeker van deelname aan de Giro.

  Ook de Spanjaard Ruben Plaza en de Let Krists Neilands mogen al op beide oren slapen. Neilands verraste in Milaan-Sanremo door een aanval te lanceren op de Poggio, Nibali gebruikte de Letse kampioen daar als springplank naar de overwinning.

  De Israëlische ploeg zal de laatste 5 renners uit de Giro-selectie bekendmaken na de Tour of The Alps (16-20/04). Israel Cycling Academy kreeg voor het eerst een wildcard voor de Giro, die op 4 mei van start gaat in Jeruzalem.