• home
 • video
 • pas verschenen

  Golden State na "beschamend optreden" van het parket gespeeld

  Kevin Durant kon zijn team niet naar de overwinning leiden.

  NBA-Kampioen Golden State heeft 9 dagen voor de start van de play-offs kansloos verloren tegen de Indiana Pacers. Zonder topspeler Stephen Curry, maar mét Kevin Durant tussen de lijnen, werd het 126-106. Golden State-coach Steve Kerr zag een "beschamend optreden".

  Geblesseerde Stephen Curry

  Golden State Warriors is de regerende NBA-kampioen en in de laatste paar jaar een absolute zekerheid in de play-offs van de NBA. Die na-competitie start al over 9 weken, maar Golden State heeft wel nog wat werk voor de boeg.

  In de Western Conference staan de Warriors momenteel 2e na de Houston Rockets. De kampioen telt al 22 verliesmatchen, waarvan het de recentste opliep bij de 5e van de Eastern Conference, de Indiana Pacers. De bezoekers gingen met 126-106 onderuit. Indiana-scherpschutter Bojan Bogdanovic kroonde zich tot man van de match met 28 punten. 

  Golden State miste wel nog steeds de geblesseerde Stephen Curry, maar toch omschreef coach Steve Kerr de prestatie van zijn spelers als "beschamend". Die andere NBA-ster, Kevin Durant, was wel op de afspraak met 27 punten, maar hij kon zijn team niet voor een nederlaag behoeden.