• home
 • video
 • pas verschenen

  2.400 supporters vuren Gent aan voor clash tegen Club

  Zondag zien de Gent-fans geen training, maar wel een topper tegen Club.

  AA Gent heeft gisteren voor publiek getraind in de Ghelamco Arena. 2.400 supporters kwamen het team aanmoedigen voor de topper van zondag tegen leider Club Brugge.

  AA Gent trok gisteren tijdens de paasvakantie heel wat families naar de Ghelamco Arena. Eerst konden de (jonge) fans aanschuiven voor een handtekening en een selfie, daarna kregen ze een open training voorgeschoteld.

  Ze zagen hoe Renato Neto aan zijn comeback werkte. Roman Jaremtsjoek werkte een deel van de training af. De Oekraïense aanvaller hoopt na een dijblessure zondag de topper tegen Club Brugge te halen. Vorig weekend was hij er niet bij toen Gent met 2-0 won in Anderlecht.

  Foto's open training AA Gent:

  Beelden training Club Brugge:

  In Brugge woonden kwamen vorig weekend 1.300 fans hun team aanmoedigen. De training was oorspronkelijk gesloten, maar de club liet hen toch even in het stadion. De fans bedankten met sfeer en vuurwerk.