• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ex-RSCA-spits Mitrovic maakt zijn 8e doelpunt in 2 maanden

  Aleksandar Mitrovic (m) heeft zijn draai snel gevonden bij Fulham.

  Anderlecht had hem graag weer naar het Astridpark gehaald, maar Aleksandar Mitrovic trok naar Fulham. Daar zit hij in 11 matchen aan 8 doelpunten. Vanavond maakte de Servische spits er een tegen Leeds United (2-0).

  Goal en assist

  Hoe zou het nog zijn met Aleksandar Mitrovic? Goed. Bij Fulham heeft hij zijn neus voor goals weer gevonden. Tegen Leeds had de 23-jarige Serviër met een assist en een doelpunt een groot aandeel in de driepunter.

  Kevin McDonald bracht Fulham op Craven Cottage op voorsprong dankzij een gelukje. Met zijn achterwerk verlengde hij de kopbal van Mitrovic tegen de netten. Net voorbij het uur rondde de Servische ex-spits van Anderlecht een pijlsnelle counter af in de korte hoek.

  Mitrovic speelt sinds februari voor Fulham. De Londense club leent hem van Newcastle. Dat legt de Engelse tweedeklasser geen windeieren. In 11 matchen zit "Mitrogol" al aan 8 treffers.

  Odoi vaste waarde, De Bock geblesseerd

  Denis Odoi is een vaste waarde in de verdediging van Fulham. Hij speelde vanavond de hele wedstrijd.

  Met wat geluk maakt hij volgend seizoen zijn entree in de Premier League. In de stand van de Championship rukt Fulham op naar de derde plaats.

  Bij Leeds United was Laurens De Bock niet te bespeuren op het wedstrijdblad. Hij staat aan de kant met een hamstringblessure.