• home
 • video
 • pas verschenen

  Zidane: "Trainer van Juventus worden? Zeg nooit nooit"

  Zidane en Real bekampen morgen Juventus.

  Nog 8 clubs zijn in de running voor de Champions League en met Juventus en Real Madrid kijken de twee finalisten van vorig jaar elkaar morgen in de ogen in hun eerste deel van hun tweeluik van de kwartfinales.

  "Deze match heeft niets te maken met de finale"

  "We willen een goeie wedstrijd spelen", opende Zinédine Zidane zijn persbabbel. "We denken niet meer aan wat er 10 maanden geleden gebeurd is. Enkel morgen telt."

  Op 3 juni vorig jaar won Real Madrid de Champions League. In de finale verloor Juventus met 1-4. Exact 10 maanden later staat er dus een nieuwe ontmoeting op het programma.

  "Deze wedstrijd heeft niets te maken met die finale in Cardiff. Wat gebeurd is, behoort tot het verleden. Niemand kan voorspellen hoe het dinsdagavond zal verlopen."

  "Werd hier in een familie opgenomen"

  Voor Zinédine Zidane is een terugkeer naar Turijn altijd speciaal. De 45-jarige Fransman droeg tussen 1996 en 2001 het shirt van Juventus.

  "Ik heb hier heel veel geleerd, als speler en als mens. Voor mij was mijn overgang naar Juventus een radicale verandering. Ik werd hier in een familie opgenomen."

  "Ik heb enkel goeie herinneringen aan Juve, maar nu denk ik enkel aan deze wedstrijd. Of ik ooit trainer van Juve zou kunnen worden? Zeg nooit nooit, maar ik ben momenteel tevreden waar ik ben."