Ga naar de inhoud

meest recent

      Rode lantaarn West Bromwich stuurt coach Pardew het laantje uit

       ma 2 april 2018 13:00
      Pardew kwam op 29 november aan het roer.
      West Bromwich moet op zoek naar een nieuwe trainer. De hekkensluiter in de Premier League verloor gisteren met 1-2, waardoor het al 10 punten onder de degradatiegrens bengelt.

      De ploeg van Nacer Chadli (al bijna het hele seizoen gekwetst) begon nochtans uitstekend aan het seizoen met 6 op 6. Daarna stapelde West Bromwich de gelijke spelen op, waarna Pardew coach Pulis kwam aflossen.

      Maar dat bracht geen zoden aan de dijk. Integendeel, de laatste 8 matchen incasseerde West Bromwich telkens een nederlaag. Het 1-2-verlies tegen Burnley zaterdag was de druppel.

      Onder de 56-jarige Pardew zonk West Bromwich naar de laatste plaats in de stand. Op 10 punten van Crystal Palace, dat op de veilige 17e plaats staat. West Bromwich heeft nog 6 matchen de tijd om zich miraculeus te redden. Dan moet het oogsten tegen Manchester United, Liverpool, Tottenham, Newcastle, Swansea en Crystal Palace.

      West Bromwich: "Na onderling overleg"

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.