• home
 • video
 • pas verschenen

  Toon Aerts blijft Telenet Fidea langer trouw en krijgt broer Thijs naast zich

  Thijs en Toon Aerts rijden volgend seizoen samen bij de profs.

  Veldrijder Toon Aerts heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij de ploeg van Sven Nys. Hij krijgt er het gezelschap van zijn jongere broer Thijs, die de overstap maakt naar de profs.

  Toon Aerts was naast Mathieu van der Poel en Wout van Aert een van de smaakmakers van het voorbije veldritseizoen. Die sterke prestaties ziet hij nu beloond met een contractverlenging. De voormalige Europese kampioen heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot eind 2020.

  "Toon heeft zonder twijfel de mogelijkheden om de man te blijven die Mathieu en Wout het vuur aan de schenen kan leggen", zegt manager Sven Nys. "We zullen hem als ploeg daar ook optimaal in blijven ondersteunen. Bovendien staat hij er bij Telenet Fidea Lions niet alleen voor. Naast hem hebben we nog mannen met dezelfde ambitie."

  Toon Aerts krijgt bij de ploeg bovendien zijn jongere broer Thijs naast zich. De Belgische kampioen bij de beloften maakt de overstap naar de profs.

  Daan Soete verlaat de ploeg

  Daan Soete zoekt dan weer andere oorden op. Hij zou per direct naar Pauwels Sauzen - Vastgoedservice verhuizen. "Daan reed zonder twijfel zijn beste seizoen ooit. Dan komen er mooie voorstellen op hem af. We willen hem niets in de weg leggen. We wensen hem veel succes de komende seizoenen", aldus Nys.