• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan moet zijn auto een maand aan de kant laten staan

  Nainggolan moet zijn auto een maand aan de kant laten.

  Radja Nainggolan heeft één maand rijverbod en een boete van 1.600 euro gekregen voor rijden onder invloed. Het incident dateert van vorig jaar, toen de Rode Duivel na de interland tegen Griekenland door de politie van de weg werd geplukt.

  Na de interland België-Griekenland vorig jaar werd Radja Nainggolan door de politie dronken aangetroffen achter het stuur van zijn stilstaande auto. De Rode Duivel verdedigde zich toen door te zeggen dat een vriend van hem reed, maar dat ze van plaats hadden gewisseld.

  De politierechter hecht weinig geloof aan die versie en heeft Nainggolan een rijverbod van 1 maand opgelegd. De middenvelder moet ook een boete betalen van 1.600 euro.