• home
 • video
 • pas verschenen

  Marinos verlengt zijn contract bij Charleroi voor drie seizoenen

  Marinos blijft Charleroi trouw.

  Charleroi heeft het contract van rechtsachter Stergos Marinos met drie seizoenen plus een jaar optie verlengd. Teammanager Mehdi Bayat bevestigde het nieuws via Twitter. Het is al de derde speler die deze week bijtekent bij Charleroi.

  Marinos is al sinds 2013 een vaste waarde in de defensie van Charleroi. Ook dit seizoen speelde de 30-jarige Griek weer zo goed als alle wedstrijden. Enkel in de wedstrijd op KV Mechelen was hij afwezig door schorsing. In vijf seizoenen kwam Marinos in totaal al 112 keer in actie voor Charleroi.

  Charleroi is volop bezig de ploeg voor volgend seizoen uit te bouwen. Eerder deze week tekenden verdediger Dorian Dessoleil en middenvelder Gaëtan Hendrickx beiden al voor vijf seizoenen bij.

  Mehdi Bayat maakt het nieuws bekend op Twitter: