• home
 • video
 • pas verschenen

  Bram Castro speelt volgend seizoen niet meer bij Heracles

  Castro werd in januari nog aanvoerder.

  Doelman Bram Castro zal volgend seizoen niet meer het doel van Heracles Almelo verdedigen. De club laat weten dat zijn contract niet verlengd wordt. De 35-jarige Castro was er de afgelopen seizoenen nochtans uitgegroeid tot een boegbeeld.

  Bram Castro is sinds 2014 actief bij Heracles, toen hij werd overgenomen van MVV Maastricht. In totaal speelde hij al 121 wedstrijden voor Heracles Almelo. Sinds begin januari was Castro aanvoerder. Heracles staat na 28 speeldagen op een tiende plaats in de Nederlandse Eredivisie.

  Castro kwam in Nederland eerder al uit voor Roda JC, en een half seizoen voor PSV waar hij wel geen minuut speelde. In de Belgische competitie is hij voornamelijk bekend van twee passages bij Sint-Truiden.