• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Auww!! Is dit de meest gewelddadige voetbaltrap van het jaar?

  Gustavo Turraca werd het slachtoffer in de Argentijnse 2e klasse.

  De schrik sloeg even om het hart van de voetballers en voetbalfans bij Los Andes tegen Almirante Brown in de Argentijnse tweede klasse. Een speler van de thuisploeg kwam zaterdag nog goed weg bij een "aanslag" op een hoge bal.

  Rond het half uur ging Los Andes-middenvelder Gustavo Turraca zich van geen kwaad bewust met zijn hoofd naar een hoge bal. Tot daar plots een bezoekende verdediger opdook: Martin Minadevino kwam veel te wild in en raakte Turraca vol in zijn gelaat.

  Minadevino werd prompt uitgesloten. Voor Turraca vreesde men het ergste, maar na verzorging kon hij toch nog voort. Los Andes won de partij met 2-0. Turraca zal nog een tijdje herinnerd worden aan het pijnlijke voorval, wanneer hij in de spiegel kijkt.

  Beelden van het gevaarlijke incident: