• home
 • video
 • pas verschenen

  Na allereerste 147 lijdt Brecel twee nederlagen

  Brecel zal opnieuw naar de vorm van zijn eerste match moeten zoeken.

  Na zijn spectaculaire 3-0-zege tegen de Schotse titelverdediger John Higgins, heeft Luca Brecel twee nederlagen geleden in de Championship League. Met een zege uit drie wedstrijden staat hij 5e in de groep.

  Brecel verloor maandag eerst van Robert Milkins met 3-1 en daarna was ook de Welshman Dominic Dale te sterk met 3-0. Dinsdag moet Brecel het nog opnemen tegen Judd Trump, Ricky Walden en Jimmy Robertson.

  Na drie wedstrijden staat Brecel op de vijfde plaats in zijn groep, net niet goed genoeg voor een plaats in de halve finales. De eerste vier plaatsen zich voor de halve finales van de groep. Alleen de groepswinnaar speelt woensdag en donderdag om de titel.