• home
 • video
 • pas verschenen

  Maak met je school kans op het bezoek van de Rode Duivels

  Groepsknuffel met Dries Mertens!

  Ketnet en de Rode Duivels slaan de handen in mekaar om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten. Scholen met een originele actie kunnen een bezoek van onze internationals winnen.

  Duivelse plusschool

  Twee jaar na de eerste editie lanceren Ketnet en de Belgische voetbalbond opnieuw de Duivelse plusschoolactie. Met het initiatief willen ze lagere scholen stimuleren om zich in te zetten voor Pleegzorg Vlaanderen.

  Met originele en warme acties kunnen ze een echte Duivels plusschool worden. Op die manier hopen Ketnet en de voetbalbond dat meer gezinnen de weg vinden naar pleegzorg: "Want elk kind heeft recht op een warm gezin."

  "Het is super dat lagere scholen zich willen inzetten om Pleegzorg mee bekend te maken! Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat meer kindjes een warme thuis vinden bij een pleeggezin", getuigt Rode Duivel Dries Mertens.

  Bezoekje Rode Duivels

  5 Duivelse plusscholen krijgen op 8 juni een bezoekje van de Rode Duivels. Zij komen de leerlingen persoonlijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

  Scholen kunnen zich tot vrijdag 11 mei registreren via duivelseplusschool.ketnet.be.