• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nuytinck mag in juni naar prestigieus tafeltennisevent in India

  Cedric Nuytinck is 1 van de 12 spelers uit de top 50 van de wereld in India.

  Cedric Nuytinck gaat van 15 tot 30 juni zijn pingpongkunstjes tonen in de Indiase tafeltennisliga. "Het niveau ligt er heel hoog", kijkt de 24-jarige nummer 38 van de wereld uit naar de prestigieuze competitie. Alleen 12 spelers uit de top 50 mogen meedoen.

  Nuytinck timmert al een tijdje aan zijn weg naar de wereldtop. Momenteel is hij 38e. "Je kan in India geen punten scoren voor de wereldranking, maar het is een sterke liga. Misschien zelfs sterker dan de competitie in Frankrijk (waar hij prof is bij Hennebont, nvdr) en Duitsland."

  "Het niveau ligt heel hoog. 12 wereldtoppers meten zich met vaste waarden en beloftevolle spelers uit India", legt de Belgische kampioen uit. "Het is een buitengewoon event en het wordt een fantastische ervaring. Vorig jaar werd deze korte competitie voor het eerst georganiseerd, dat was een groot succes."