• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kevin De Bruyne blaast nog even uit onder de zon

  Kevin De Bruyne kan nog even chillen.

  De Rode Duivels zijn vandaag begonnen aan de voorbereiding op hun oefeninterland van volgende week tegen Saudi-Arabië. Niet allemaal. Internationals met een zwaar programma mogen nog even uitblazen van de bondscoach.

  Individuele trainingen

  Volgende week dinsdag oefenen de Belgen in Brussel tegen Saudi-Arabië. Sinds vandaag bereiden ze zich voor op de interland.

  Vrijdag beginnen de groepstrainingen, tot dan werken de Rode Duivels individueel. Voor sommigen staat dat gelijk aan recupereren. Internationals met een zwaar clubprogramma mogen nog even uitblazen.

  Kevin De Bruyne doet dat onder de zon. Vandaag postte hij een foto op Instagram met zijn zoontje in Dubai. De international had het voorbije weekend al vrij.

  Manchester City kwam niet in actie in de Premier League, omdat tegenstander Brighton & Hove Albion aan de bak moest in de FA Cup.

  Vermaelen tot donderdag in Barcelona

  Thomas Vermaelen is er ook nog niet bij in het nationale trainingscentrum. De verdediger blijft tot donderdag nog in Barcelona. Hij herstelt van een enkelblessure.

  "We volgen zijn situatie op de voet", legt bondscoach Roberto Martinez uit. "Donderdag beslissen we of hij aansluit bij de groep."

  Thibaut Courtois is evenmin 100 procent. De nationale doelman liep op training bij Chelsea een (lichte) hamstringblessure op. Martinez: "Vrijdag beslissen we over zijn situatie."

  Daarnaast sukkelen ook Jordan Lukaku, Thorgan Hazard en Divock Origi met lichte kwaaltjes.