• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Heynen is blij met opvolger Anastasi: "Coach van wereldformaat"

  Anastasi is de nieuwe coach van de Red Dragons.

  Vital Heynen is blij met de keuze voor Andrea Anastasi als nieuwe bondscoach voor de Red Dragons. De Italiaanse succescoach werd gisteren voorgesteld.

  "Coach van wereldformaat voor de volgende stap"

  "Een team verlaten is geen gemakkelijke keuze", schrijft Vital Heynen op Twitter. "Ik ben blij dat de Belgische ploeg met Andrea Anastasi nu een coach van wereldformaat heeft binnengehaald om de volgende stap te zetten."

  Heynen volgde iets meer dan een jaar geleden Dominique Baeyens op als bondscoach van de Red Dragons. Hij kiest nu voor een avontuur bij topland Polen, de huidige wereldkampioen. Het contract van Heynen in Polen loopt tot de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

  De tweet van Heynen: