• home
 • video
 • pas verschenen

  Opgeviste Bemelmans mag zonder te spelen naar 2e ronde

  Ruben Bemelmans werd opgevist als lucky loser.

  Ruben Bemelmans staat toch nog op de hoofdtabel van Indian Wells. De Belg werd opgevist als lucky loser na het forfait van Kei Nishikori.

  Kei Nishikori is niet fit geraakt voor Indian Wells. Zondag liet hij aan de organisatie weten dat hij verstek zou laten gaan. "Ik ben al meer dan een week ziek. Ik heb er alles aan gedaan om te herstellen, maar ik voel me nog altijd niet sterk genoeg om te spelen", zegt de Japanner.

  Het forfait van Nishikori (ATP-4) is wel goed nieuws voor Ruben Bemelmans, die opgevist wordt als lucky loser. Omdat Nishikori als reekshoofd vrij was in de eerste ronde staat Bemelmans (ATP-113) meteen in de tweede ronde. Daarin neemt hij het op tegen de Argentijn Leonardo Mayer (ATP-47).