• home
  • video
  • pas verschenen

    Provincialers vervroegen derby om KV Mechelen te steunen in degradatiestrijd

    VC Rijmenam en SK Peulis zouden normaal zondag om 15 uur hun felbevochten derby spelen in 4e provinciale D, maar die match zal nu vervroegd worden naar 11 uur. Het probleem? Er spelen te veel KV Mechelen-supporters bij beide ploegen en die willen het levensbelangrijke duel tegen Waasland-Beveren niet missen.

    Het was een ongelooflijk dilemma voor de spelers van de twee ploegen uit vierde provinciale. Zondag om 15 uur zouden ze elkaar in de ogen kijken in een gespannen burenduel, maar om 14.30 uur wordt er ook afgetrapt in de partij tussen KV Mechelen en Waasland-Beveren.

    Zowat alle spelers van de ploegen zijn ook abonnementshouders bij KV Mechelen en de match die zal beslissen over het behoud konden ze dan ook eigenlijk niet missen. De oplossing? De ploegen begroeven even de strijdbijl en beslisten om de match te vervroegen naar 11 uur. Zo zullen ze net op tijd hun zitje kunnen innemen Achter de Kazerne.