• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-ploegmaat barst in tranen uit op het veld na overlijden Astori

  Bakic barstte in tranen uit.

  Het plotse overlijden van Fiorentina-speler Davide Astori beroert de voetbalwereld. Marko Bakic, een ex-ploegmaat, kreeg het nieuws te horen tijdens een wedstrijd en werd in tranen gewisseld.

  Marko Bakic kwam zondag met zijn ploeg Belenenses in actie tegen Vitoria, in de Portugese eerste klasse. Tijdens die wedstrijd kwam het nieuws van het overlijden van Davide Astori, die dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer.

  Bakic werd overmand door emoties en barstte onmiddellijk in tranen uit. De Montenegrijn, die bij Fiorentina samenspeelde met de betreurde voetballer, werd door zijn trainer naar de kant gehaald en vervolgens getroost door mensen van de staf en ploegmakkers.

  Ook Carlos Sanchez, een andere ex-ploegmaat van Astori, reageerde verslagen op het nieuws. De Colombiaan, door Fiorentina uitgeleend, zakte neer op het veld na de wedstrijd tussen zijn club Espanyol en Levante.

  Bakic wordt in tranen gewisseld:

  Sanchez zakt neer op het veld:

  Voor PSG - Real Madrid werd er een minuut stilte gehouden: