• home
 • video
 • pas verschenen

  Duffel stopt samenwerking met Czerniatynski

  Eerder dit seizoen bracht Alex Czerniatynski nog een bezoek aan de Bosuil.

  Na amper twee maanden neemt amateurclub KFC Duffel afscheid van coach Alex Czerniatynski. De oud-international kon niet de gevraagde resultaten voorleggen.

  "Door de tegenvallende resultaten van de voorbije weken ziet het bestuur zich jammer genoeg genoodzaakt om de samenwerking met Alex Czerniatynski stop te zetten", klinkt het bij de club uit de tweede amateurklasse B. "Assistent-coach Marc Ghys neemt over tot het einde van het seizoen."

  Na een 1 op 18 is Duffel weggezakt naar de onderste regionen in tweede amateurklasse B. Het bestuur geeft wel toe dat Czerniatynski niet in de allerbeste omstandigheden kon werken. Op training kon de coach lang niet op de volledige kern rekenen.