Ga naar de inhoud

meest recent

      KV Mechelen strijdt voor bijna 17.000 fans tegen de degradatie

       di 6 maart 2018 11:31
      De kassier van KVM wrijft zich in de handen.
      Er zijn geen tickets meer te koop voor Mechelse supporters die hun team zondag willen aanmoedigen tegen Waasland-Beveren. Het stadion is uitverkocht.

      "De achterban van Malinwa blijft verbazen. De wedstrijd van de waarheid, aanstaande zondag tegen Waasland-Beveren, is uitverkocht. In een recordtempo vlogen de tickets de deur uit", luidt het op de website van KV Mechelen.

      KVM neemt het op de slotdag om 14.30u Achter De Kazerne op tegen Waasland-Beveren. Geel-rood staat op één na laatste, dankzij een iets beter doelsaldo dan rechststreekse concurrent Eupen.

      Vijf dagen voor de wedstrijd zijn alle kaartjes voor de thuisvakken verkocht. "De wedstrijd wordt afgetrapt in een vol en ongetwijfeld kolkend stadion. De loketten blijven dan ook gesloten", meldt KVM.

      Er kunnen 16.672 toeschouwers binnen in Mechelen. Het exacte en definitieve aantal toeschouwers hangt alleen nog af van het aantal verkochte tickets in het bezoekersvak van Waasland-Beveren.

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.