• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivels ontvangen dit najaar Nederland voor burenduel

  De Rode Duivels hebben al plannen voor na het WK.

  De Rode Duivels moeten nog naar het WK in Rusland vertrekken, maar ze hebben al een afspraak geprikt voor in oktober. Op 16 oktober spelen de Belgen een oefenpartij tegen Nederland.

  De vorige Derby der Lage Landen dateert van 9 november 2016. Toen speelden de Rode Duivels 1-1-gelijk in Amsterdam. Dit keer komen de Nederlanders op bezoek in België. Op 16 oktober staat er een oefenduel op het programma, maar de exacte locatie is nog te bepalen.

  Voor de Rode Duivels staat er uiteraard eerst nog het WK op het programma, voor de Nederlanders niet.

  Voor het Wereldkampioenschap in Rusland spelen de Belgen nog vier oefeninterlands, tegen Saudi-Arabië, Portugal, Egypte en Costa Rica. De matchen tegen Saudi-Arabië en Costa Rica worden uitgezonden door Sporza.