Ga naar de inhoud

meest recent

      Het Belgische voetbalweekend: Bloed, biljetten en een halve Zidane

       ma 5 maart 2018 11:15
      Nicolas Lombaerts bloedt na een kopbalduel.
      De voetballers hebben het hard te verduren gekregen op de 29e speeldag van de Jupiler Pro League. Coach Philippe Clement werd dan weer getrakteerd op dollars. Zijn ex-speler Camacho pakte uit met een knappe dribbel. Kijk hieronder naar opmerkelijke beelden van het voorbije voetbalweekend.

      Bloederige kopbalduels

      Koppen is gevaarlijk. Vraag het maar aan Lombaerts (KVO), Tomasevic (KVO) en Saief (Anderlecht). Zij kopten het voorbije weekend tot bloedens toe.

      Groggy Sels

      Matz Sels schuwde het risico ook niet. Na een botsing met zijn verdediger Obradovic belandde hij recht op zijn hoofd. De doelman van Anderlecht was even groggy.

      Geldwolf Clement

      Philippe Clement maakte zijn rentree op de Freethiel. Zijn vertrek naar Racing Genk zit nog diep bij de supporters van Waasland-Beveren. Net voor de aftrap dwarrelden er dollarbriefjes met het hoofd van de coach uit het publiek.

      Halve Zidane

      Clements ex-speler Rudy Camacho pakte uit met de dribbel van het weekend. Als laatste man haalde "Monsieur 69" een halve Zidane uit de kast om twee Genk-spelers in de wind te zetten.

      IJverige ballenjongens

      Bij Antwerp pakken ze het graag groots aan. Op de 28e speeldag speelden ze in Genk met 2 ballen, zaterdag tegen Eupen waren dat er zelfs 3. Met dank aan de overijverige ballenjongens op de Bosuil.