• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne: "Guardiola en ik denken op dezelfde manier over voetbal"

  Het klikt tussen Kevin De Bruyne en Pep Guardiola.

  De titel lijkt Manchester City al een tijdje niet meer te kunnen ontsnappen, maar ook in de Champions League wil de ploeg schitteren. Kevin De Bruyne voelt zicht alvast in zijn sas onder trainer Pep Guardiola. "We denken op dezelfde manier over voetbal."

  Kevin De Bruyne krijgt ontzettend veel lof voor zijn rol bij Manchester City. De Rode Duivel voelt zich goed bij trainer Pep Guardiola. "Het is gemakkelijk voor mij om onder Pep Guardiola te trainen."

  "We denken op dezelfde manier. Hij is heel intelligent en tactisch is hij heel goed. Hij hanteert de stijl die ik ook het liefste speel."

  Manchester City heeft in de competitie een riante bonus op de achtervolgers en ook in de Champions League staat de ploeg al met anderhalf been in de volgende ronde. Woensdag verdedigt de ploeg in eigen huis een 4-0-voorsprong tegen Bazel.

  Kevin De Bruyne werd ook voorgesteld als ambassadeur van het Rode Kruis: