• home
 • video
 • pas verschenen

  Berbatov noemt trainer “slechtste wannabe-coach ooit”

  Berbatov gaat op Instagram flink tekeer tegen zijn trainer

  Dimitar Berbatov (37) heeft zich op een ‘speciale’ manier laten opmerken. In zijn Instagram Stories van afgelopen weekend haalt de ex-spits van Manchester United en Tottenham keihard uit naar zijn trainer David James en zijn tactieken. De twee werken samen in India.

  Berbatov speelt sinds augustus 2017 voor Kerala Blasters, een club in de Indiase Super League. Enkele maanden geleden kwam de Engelsman David James aan het roer te staan, maar de ex-doelman van Engeland, Liverpool en Manchester City blijkt niet in de bovenste schuif te liggen bij de Bulgaar. Op Instagram haalde de aanvaller snoeihard uit naar zijn coach na het missen van de play-offs.

  Of Berbatov nog lang in India zal spelen, is dus nog maar de vraag. Wordt ongetwijfeld vervolgd.