Ga naar de inhoud

meest recent

      Video: Supporters vallen spelers aan na duel in Nederlandse tweede klasse

       zo 4 maart 2018 20:17
      Na het laatste fluitsignaal liep het helemaal mis.
      Het duel tussen Go Ahead Eagles en De Graafschap in de Nederlandse tweede klasse liep volledig uit de hand. Na affluiten braken er rellen uit op het veld. Supporters van de thuisclub vielen de spelers van De Graafschap aan. De politie arresteerde zeven mensen.

      De Graafschap ging met 0-4 winnen op het veld van Go Ahead Eagles, maar toen de spelers van de bezoekende club hun supporters wilden gaan bedanken, liep het helemaal fout. Enkele fans van de thuisploeg bestormden het veld en gingen in de clinch met de spelers op het veld.

      Er werd geschopt en geslagen en ook enkele spelers van De Graafschap deelden uiteindelijk zelf rake klappen uit. De stewards die de supporters in bedwang probeerden te houden kregen er ook stevig van langs. De wedstrijd begon overigens ook 10 minuten later omdat de supporters vuurpijlen op het veld gooiden.

      De Nederlandse politie heeft intussen zeven mensen gearresteerd na de rellen. Go Ahead Eagles heeft ook al zijn verontschuldigingen aangeboden. De club distantieert zich van het gedrag van de enkelingen. "Go Ahead Eagles schaamt zich diep."

      Het ging helemaal mis na affluiten:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Go Ahead-voorzitter biedt zijn excuses aan op Twitter:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.