• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Deontay Wilder behoudt zijn WBC-titel en blijft ongeslagen

  Wilder rekende af met Ortiz.

  0 / 0
  Deontay Wilder zet zijn ongeslagen reeks voort. De WBC-wereldkampioen verdedigde zijn titel tegen Luis Ortiz en haalde het met knock-out in de 10e ronde. Eerder op de avond slaagde Femke Hermans er niet in de WBA-wereldtitel te veroveren bij de supermiddengewichten.

  De reeks van Deontay Wilder oogt indrukwekkend. Van zijn vorige 39 kampen won hij er maar liefst 38 met knock-out. Luis Ortiz trad dan ook als een gewaarschuwd man in de ring. Maar de Cubaan kreeg het hard te verduren.

  In de 5e ronde ging Ortiz tegen het canvas, maar hij kroop weer overeind. In de 7e ronde liet hij op zijn beurt Wilder sterretjes zien, maar de Amerikaan gaf zich niet zomaar gewonnen en sloeg in de 10e ronde zelf toe: knock-out. Wilder behoudt zo zijn WBC-titel bij de zwaargewichten.

  VIDEO: Wilder mept Ortiz tegen het canvas

  Femke Hermans verliest op punten

  Eerder op de avond kwam ook onze landgenote Femke Hermans in actie. Zij nam het op tegen Alicia Napoleon voor de WBA-wereldtitel bij de supermiddengewichten. De Amerikaanse Napoleon haalde het op punten.