• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrasco krijgt oplawaai in China, Witsel pikt goaltje mee

  Carrasco zal zijn debuut in de Chinese Super League nog lang herinneren.

  Het debuut van Rode Duivel Carrasco in de Chinese Super League is op een groot fiasco uitgelopen. Zijn ploeg Dalian Yifang kreeg een zware 8-0 pandoering om de oren op het veld van Shanghai SIPG, de vicekampioen van vorig seizoen.

  Promovendus Dalian Yifang begon met hoge verwachtingen aan het nieuwe seizoen in de Chinese Super League. Maar in hun eerste wedstrijd op het veld van Chinese topploeg Shanghai SIPG kregen Carrasco en co maar liefst 8 doelpunten te verwerken. Onder meer Oscar (ex-Chelsea) scoorde een hattrick voor de thuisploeg, ook Hulk (ex-Zenit) pikte zijn goaltje mee.

  Eerder dit weekend opende Rode Duivel Axel Witsel met zijn ploeg Tianjin Quanjian het nieuwe seizoen met een 0-4 overwinning op het veld van Henan Jianye. De middenvelder nam de openingstreffer voor zijn rekening.

  Tweets:

  De goal van Axel Witsel: