• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron James doet nog maar eens de monden openvallen

  LeBron James was zich niet helemaal bewust van zijn actie.

  LeBron James heeft in zijn carrière al meerdere ongelooflijke kunstjes uit zijn mouw getoverd. Gisteren tegen de 76ers voegde de vedette van Cleveland er nog eentje aan toe.

  In het eerste quarter kwam LeBron dribbelend met zijn linkerhand vast te zitten tussen Sixer Joel Embiid en Cavalier Tristan Thompson. Geen probeem voor James, de forward ging om Embiid heen met een "behind-the-back dribble". Onderweg naar de korf werd hij nog foutief gestopt, maar dat weerhield hem er niet van om uit evenwicht een lay- up om te zetten.

  En dat was nog niet alles: uit de herhaling bleek dat hij bij zijn dribbel achter zijn rug de bal ook nog eens door de benen van Thompson speelde. "Dat wist ik pas achteraf. Maar dat zag er inderdaad geweldig uit", leverde James ietwat ironisch commentaar bij zijn actie.

  James was goed voor 30 punten, maar finaal verloren de Cavs: 97-108.

  Beelden van de actie: